Leeuwbouw, groen of blauw?

Leeuwbouw, waar we groen denken zonder onze blauwe identiteit te verliezen!

Bij Leeuwbouw zijn we constant bezig met het maken van groene keuzes. We zijn ervan overtuigd dat het nemen van verantwoordelijkheid voor het milieu en onze toekomst van groot belang is.

Maar wat betekent dat voor ons bedrijf? Betekent dit dat we onze karakteristieke blauwe kleur inruilen voor een groenere tint?

Groen is een prachtige kleur. Het staat vaak symbool voor frisheid, vernieuwing, natuur, rust, balans en harmonie. Woorden die prima passen bij Leeuwbouw.

         

 

Ook al is groen een prachtige kleur, we houden ons bij Leeuwbouw vast aan het vertrouwde blauw. Dus maak je geen zorgen, we zullen niet plotseling veranderen in een groene leeuw.
Diegenen die dachten dat we 'groen' zouden worden, kunnen gerust ademhalen - het is een 1 april grap!

Dat betekent niet dat we helemaal geen groene initiatieven hebben. Integendeel, we zijn trots op onze twee groene bussen die rondrijden als onderdeel van ons streven naar duurzaamheid. Onze elektrische bussen zijn een bewijs van ons betrokkenheid om milieuvriendelijke oplossingen te omarmen.

En als jij ideeën hebt over andere groene producten die we kunnen toevoegen aan ons assortiment, laat het ons dan weten! We staan altijd open voor suggesties en innovatieve ideeën.

Dus, onthoud: bij Leeuwbouw kleuren we dan misschien wel groen in onze gedachten, maar onze uitstraling blijft altijd trouw aan ons geliefde blauw.

Misschien vind je dit ook interessant