service & kwaliteit

Leeuwbouw hecht erg veel waarde aan het verlenen van goede service. Wij geloven dat de goede relaties met onze klanten voortkomen uit de service die kenmerkend is voor Leeuwbouw.

Zo hebben wij een uitgebreide buitendienst die alle technische vragen beantwoordt en op verzoek op locatie langskomt om problemen op te lossen, bijzondere spoedorders te leveren of ter plekke demonstraties

te verzorgen. Dit gebeurt vaak in het bijzijn van een specialist van onze leveranciers.

 

Ook kwaliteit staat bij Leeuwbouw voorop. Doelstelling is altijd geweest om alleen met A-merken te werken om zo een optimale kwaliteit te garanderen.

In de huidige markt is er echter ook vraag naar goede en goedkopere alternatieven. Leeuwbouw heeft beide op voorraad om alle klanten in hun behoeften te kunnen voorzien. Daarnaast heeft Leeuwbouw een eigen reparatie- en keuringsafdeling. Voor een aantal merken mogen

wij zelfs repareren onder garantie. Dit heeft als groot voordeel dat dit

het reparatieproces enorm verkort. Onze medewerkers zijn bovendien gecertificeerd om machines, ladders en trappen te keuren. De keuringen vinden zowel plaats in onze eigen werkplaats als op locatie.

keur- & reparatieafdeling

Voor het keuren en repareren van de meest uiteenlopende draagbare elektrische gereedschappen, ladders en trappen hebben wij een eigen reparatie- en serviceafdeling.

Hier keuren gecertificeerde medewerkers diverse artikelen volgens de NEN3140 en NEN2484.

 

Wij verzorgen keuringsrapportages en overzichtslijsten en registreren alles, zodat wij voor de jaarlijks terugkerende keuringen tijdig een afspraak met de klant kunnen maken.

Ook voeren wij reparaties, service- en onderhoudsbeurten uit en mogen wij o.a. voor Hitachi reparaties onder garantie uitvoeren.

 

Ons keuringscertificaat vind je hier.

Logistiek

Al jaren luidt het motto van Leeuwbouw: vandaag besteld, morgen

in huis. In heel Nederland, want wij voorzien in landelijke dekking.

Een bestelling die voor 08.30 uur is geplaatst, wordt dezelfde dag bezorgd, waar ook in Nederland. Dit geldt voor het gehele bouwgere-lateerde assortiment. Voor RVS en non-ferro hanteren wij de regel ‘vandaag besteld, morgen in huis’.

Leeuwbouw streeft altijd een voorraad van 90 dagen na. Hiermee komt onze leveringsgraad uit op zo'n 98%. Naleveringen komen dus maar zelden voor. Mocht het zich toch eens voordoen dan wordt er zo snel mogelijk geleverd.

Al onze leveringen worden gedaan met eigen transport en eigen chauffeurs. Zo hebben we onze logistiek volledig in handen en kunnen we altijd snel schakelen. Onze chauffeurs zijn niet alleen bestuurders, maar hebben ook de nodige vakkennis. Zij bespreken ter plaatse bestellingen en, indien van toepassing, problemen. Ook zijn zij altijd mobiel bereikbaar. Klanten weten onze chauffeurs goed te vinden voor een rechtstreekse bestelling of wanneer zij vragen hebben.

[email protected] in de bouw

Het doel van “[email protected] in de bouw” is het verbeteren van de samen-werking tussen aannemers en leveranciers.

De samenwerking leidt tot lagere transactiekosten en vermindering van faalkosten, maar misschien nog wel belangrijker: het moet de leverancier

de mogelijkheid bieden om beter in te spelen op de dienstverlening van de aannemers aan haar opdrachtgevers. Daarnaast zorgt het gebruik van
[email protected] in de bouw” voor het terugdringen van de papierstroom.

Slim & Groen

Op het gebied van efficiency valt veel winst te behalen in de bouw-

sector. Vooral het dagelijks bestellen, leveren en factureren kost

onnodig veel tijd en geld.

Door slimmer te werken elimineren we verspillingen, creëren we meer waarde in processen en valt er voor alle partijen winst te behalen.

 

Leeuwbouw ziet en heeft een aantal mogelijkheden het aantal leveringen terug te brengen, het aantal orders en facturen te verlagen en de waarde van beide te verhogen.

 

Optie 1
Het plaatsen van stellingen en/of containers op locatie.
Hier houden wij of één van uw eigen medewerkers de voorraad bij per fase of gebruiker. Zo kan de voorraad worden afgestemd op de start van een bouwproject, op de afbouw of op service en onderhoud.

Optie 2

Het per bouw afspreken van één of twee vaste afleverdagen per week per werk. De uitvoerder kan blijven bestellen tot een x-moment, waarna wij de bestelling klaarmaken voor verzending en uitleveren. De uitvoerder behoudt overigens altijd de mogelijkheid - indien noodzakelijk - om dagelijks te laten leveren.

 

Optie 3

Het vroegtijdig bespreken van nieuw werk en de daarvoor benodigde materialen. Aan de hand van de vooraf gewonnen informatie kan er plan-matiger gewerkt worden en zijn bijvoorbeeld JIT-leveringen eenvoudiger te realiseren. Hiermee reduceren wij het aantal transportbewegingen.

 

Voor meer uitleg en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

Balieverkoop

In onze showroom vindt u een zeer uitgebreid assortiment met hang-

en sluitwerk, diverse machines en bouwgerelateerde producten.

Leeuwbouw biedt u de mogelijkheid om bestelde goederen bij ons af

te halen. Hier hebben we een afhaalstelling voor ingericht.

Mocht u niet in de mogelijkheid zijn om uw bestelling tijdens openings-tijden af te halen, dan kunt u tijdens het plaatsen van uw order aangeven dat u de order uit de sluis wilt halen. Deze sluis is buiten onze openingstijden met een code toegankelijk.

Bewerkingen

Sinds begin 2015 beschikt ons magazijn over een nieuwe portaal-robot en foliemachine. Hiermee coaten wij ter bescherming voor u platen tot 2000mm breedte.

Daarnaast beschikken wij over een zaagmachine, waarmee wij rondstaf
vanaf 50mm tot en met 400mm en iedere diameter machinebuis voor u
op maat zagen.

Certificaten/downloads

Het meest gevraagde materiaalcertificaat bij RVS- en aluminium is het 3.1 certificaat.

Dit is een certificaat van de fabrikant dat onder meer materiaalkwaliteit, smeltnummer en chemische samenstelling vermeldt. Dit smeltnummer vindt u terug als bedrukking op plaat, buis en fittingmateriaal (bij gesle-pen materiaal zal dit nummer door bewerking niet meer zichtbaar zijn), en kan dus gecontroleerd worden of het overeenstemt.

Dit 3.1 certificaat garandeert dat het materiaal met het vermelde smelt-nummer getest is en voldoet aan de daarvoor gestelde eisen. Het kan uiteraard alleen geleverd worden als het materiaal (eventueel via een tussenpersoon) rechtstreeks van de fabrikant komt.

 

Indien u bij uw bestelling een materiaalcertificaat wenst, is het aan te raden dit op voorhand te melden en tevens het mailadres mee te geven waarnaar de certificaten gemaild mogen worden.

Wij hechten veel waarde

aan goede service

WIE

WAT

WAARMEE

CONTACT

Russenweg 24, 8041 AL Zwolle

[email protected]